Karta zvířete

Prosím, zadej co nejvíce informací k chybě, abychom ti mohli co nejlépe a nejrychleji pomoci. VŽDYCKY UVÁDĚJ ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!

Moderátor: bartrand

abaktal
Příspěvky: 8
Registrován: Po 9. Bře 2015, 13:37

Karta zvířete

Příspěvekod abaktal » So 2. Kvě 2015, 14:25

Po nějakém update se změnila vlastnost karty zvířete. Dříve to fungovalo tak, že jsem si klikl na zvíře, otevřela se jeho karta a tam jsem mohl upravit stav (krmit zvíře, péče o zvíře, pobavit zvíře). Pokud jsem upravil všechny tři vlastnosti a políčka zezelenala, obrazovka karty zvířete se sama zavřela. Nyní se nezavírá a velice to obtěžuje. Mám to brát jako chybu, nebo je to "vylepšená vlastnost" a tím zhoršení práce ve hře? Po zkušenostech bych řekl, že "B" je správně. Ale třeba se přeci jen pletu a vývojářům křivdím :D :D :D

Necrophagous
Příspěvky: 79
Registrován: Pá 22. Srp 2014, 05:23

Re: Karta zvířete

Příspěvekod Necrophagous » So 2. Kvě 2015, 14:50

Musím se přidat, taky jsem si toho všiml a taktéž mě to obtěžuje. Nadruhou stranu s tím dokážu žít ;) , ale kdyby to bylo po staru, tak bych se nezlobil.

Avatar uživatele
wikules
Příspěvky: 21
Registrován: Stř 12. Črv 2013, 17:42

Re: Karta zvířete

Příspěvekod wikules » So 2. Kvě 2015, 15:01

Taky mi to vadí, ale nejspíš se nejedná o chybu..ted můžeš pomocí šipek přemačkávat na další zvířata stejného druhu tak asi proto :-(
Obrázek

abaktal
Příspěvky: 8
Registrován: Po 9. Bře 2015, 13:37

Re: Karta zvířete

Příspěvekod abaktal » So 2. Kvě 2015, 15:16

wikules napsal:Taky mi to vadí, ale nejspíš se nejedná o chybu..ted můžeš pomocí šipek přemačkávat na další zvířata stejného druhu tak asi proto :-(

Máš pravdu. Těch šipek jsem si nevšiml. Asi tím, jak jsem to dělal automaticky. S těmi šipkami to jde celkem dobře, takže mne ta úprava neuráží. Je to nové, a má to patrně i smysl. Díky za informaci o těch šipkách.

JaFi
Příspěvky: 1859
Registrován: Po 20. Srp 2012, 20:51

Re: Karta zvířete

Příspěvekod JaFi » So 2. Kvě 2015, 15:50

Mě to naopak vyhovuje. Ale je fakt, že zvířata neošetřuju tak, že bych je rozklikával.
Používám to, když chci zvíře hodit na sklad. Tak jej napřed ošetřím (každý bod dobrý) a pak jej hodím na sklad. Dříve jsem to musel znovu rozkliknout.
Server 1, level 94, Nick: buddy, moje ZOO: 13064186, organizace: ZOO opičky Žofky
Hledáme nové aktivní členy do organizace.

Necrophagous
Příspěvky: 79
Registrován: Pá 22. Srp 2014, 05:23

Re: Karta zvířete

Příspěvekod Necrophagous » Ne 3. Kvě 2015, 07:27

abaktal napsal:
wikules napsal:Taky mi to vadí, ale nejspíš se nejedná o chybu..ted můžeš pomocí šipek přemačkávat na další zvířata stejného druhu tak asi proto :-(

Máš pravdu. Těch šipek jsem si nevšiml. Asi tím, jak jsem to dělal automaticky.


Beru zpět, taky jsem si díky automatické činnosti šipek nevšiml a musím říct, že je to docela přínosné, ale stejně jako Jafi, zvířata rozklikáváním neošetřuju a jenom když je házím na sklad, tak je nejprv ošetřím.
Akorát nevím jestli to nejde jenom mně, když přepínám mezi zvířaty, tak je fajn, že najde stejný druh i v dalších ohradách a nemusím je po zoo hledat, ale do pavilonu mě to nehodí, to je docela škoda.


Vrátit se na “Ohlášení chyb”