kostry v muzeu

Prosím, zadej co nejvíce informací k chybě, abychom ti mohli co nejlépe a nejrychleji pomoci. VŽDYCKY UVÁDĚJ ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!

Moderátor: bartrand

norreen
Příspěvky: 211
Registrován: Po 13. Led 2014, 18:20

kostry v muzeu

Příspěvekod norreen » Stř 6. Kvě 2015, 14:31

po dnešní update mi zmizely z muzea složené kostry (prostě se nezobrazují). Nemám volné sloty v laboratoři, takže zatím nevím, jestli se to projevuje i následnou funkcí zkoumání zvířat.
Prohlížeč - Chrome, flash v. 17.0.0.169, vše vyčištěno - moje ID 13337510 (ale nemyslím, že to bude problém jen u mě, protože kamarádovi z organizace se nezobrazují taky)
MFZ - server 1 - Norreen
UM - Norreen - horda Mystara

FLASCH32
Příspěvky: 12
Registrován: Po 7. Říj 2013, 07:01

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod FLASCH32 » Stř 6. Kvě 2015, 14:32

Taky mě zajímá totéž, kam zmizely kostry???

Katreina001
Příspěvky: 77
Registrován: So 11. Kvě 2013, 07:55

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod Katreina001 » Stř 6. Kvě 2015, 14:35

Tak koukám že nejsem sama. Kostry mi zmizely jak z muzea tak ze zoo. Místo kde ale byly je obsazené, jsou prostě neviditelné.Kateina

norreen
Příspěvky: 211
Registrován: Po 13. Led 2014, 18:20

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod norreen » Stř 6. Kvě 2015, 14:40

už se mi uvolnil slot v laboratoři. Takže jsou opravdu jen neviditelné. Výzkum orla mi to dovolilo. Neviditelnost mě tak moc zase netrápí, měla jsem spíš obavu ze zkoumání dílků zvěře
MFZ - server 1 - Norreen
UM - Norreen - horda Mystara

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod Danae » Stř 6. Kvě 2015, 14:53

Problém je ohlášený programátorům, kteří pracují na vyřešení. Podle všeho je to stejná věc, která dělá neviditelnou ikonku tulipánů - jak vždycky bývá na straně obrazovky symbol, kterým se dostanete k přehledu akce, tak tam teď je neviditelný tulipán, funguje, ale není vidět.

Omlouváme se za komplikace.
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora

miya4
Příspěvky: 77
Registrován: Pá 31. Srp 2012, 15:22

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod miya4 » Stř 6. Kvě 2015, 17:51

...jake to bylo predtiiim nevim, ale mych asi 10 koster se nachazi na svych miiistech ;) tak je to asi opraveno :P a ja se porouciiim s pranim pohodove hry ;) ;) :P

kamka
Příspěvky: 2088
Registrován: Út 12. Bře 2013, 16:01

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod kamka » Stř 6. Kvě 2015, 18:52

jj, opraveno ;)

norreen
Příspěvky: 211
Registrován: Po 13. Led 2014, 18:20

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod norreen » Stř 13. Kvě 2015, 12:52

skončila nám akce a vrátila se chyba. Kostry jsou zase fuč.
MFZ - server 1 - Norreen
UM - Norreen - horda Mystara

JaFi
Příspěvky: 1859
Registrován: Po 20. Srp 2012, 20:51

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod JaFi » Stř 13. Kvě 2015, 12:55

A co jsi čekala ty bláhová? Ty si opravdu myslíš, že hru někdo testuje před nahráním na server? Že když se udělá narychlo nějaká záplata, že to dají i do hlavního kódu?

V takto řízené softwarové firmě bych chtěl dělat. Nikdo za nic neodpovídá, programátor si to po sobě ani nespustí, testují uživatelé, ...
Server 1, level 94, Nick: buddy, moje ZOO: 13064186, organizace: ZOO opičky Žofky
Hledáme nové aktivní členy do organizace.

norreen
Příspěvky: 211
Registrován: Po 13. Led 2014, 18:20

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod norreen » Stř 13. Kvě 2015, 13:22

Jafi ale já nejsem bláhová, kdybych byla, tak by mě to překvapilo :-). Já jsem zvyklá testovat (byla to moje práce), ale to jsem za to byla placená :-)

Jen to hlásím že je chyba zpátky
Naposledy upravil(a) norreen dne Stř 13. Kvě 2015, 13:40, celkem upraveno 2 x.
MFZ - server 1 - Norreen
UM - Norreen - horda Mystara

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: kostry v muzeu

Příspěvekod Danae » Stř 13. Kvě 2015, 13:36

Ohlášení chyby je důležité. děkuji :)

Programátoři o tom vědí, stejně jako už vědí, že nejde vombaty chovat a jsou potíže s automatickým připsáním bonusového zvířete. (Už kvůli zítřku doufám, že to dají do pořádku co nejrychleji :? )

Tým upjers se omlouvá za vzniklé komplikace
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora


Vrátit se na “Ohlášení chyb”