Nelze se přihlásit

Prosím, zadej co nejvíce informací k chybě, abychom ti mohli co nejlépe a nejrychleji pomoci. VŽDYCKY UVÁDĚJ ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!

Moderátor: bartrand

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 11:58

Ahoj, nemůžu se přihlásit na svoji zoo. Neustále mi to hlásí Všeobecná chyba. Interní chyba aplikace. Prosím přihlaš se znovu. Co s tím?

JaFi
Příspěvky: 1859
Registrován: Po 20. Srp 2012, 20:51

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod JaFi » Stř 13. Kvě 2015, 12:12

Vyčisti cache (viz ČKO), ať máš jistotu a vyděržaj pioněr. Teď se po aktualizaci přihlašují všichni a to znamená velký nápor na servery.
Server 1, level 94, Nick: buddy, moje ZOO: 13064186, organizace: ZOO opičky Žofky
Hledáme nové aktivní členy do organizace.

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 12:27

Další dva členové rodiny se přihlašují bez problémů, jen když si dají náhled na moji zoo, tak je to vyhodí :o(

kamka
Příspěvky: 2088
Registrován: Út 12. Bře 2013, 16:01

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod kamka » Stř 13. Kvě 2015, 12:34

MartičkaS napsal:Další dva členové rodiny se přihlašují bez problémů, jen když si dají náhled na moji zoo, tak je to vyhodí :o(

a udělala jsi co radil Jafi?

sous
Příspěvky: 1295
Registrován: Út 4. Led 2011, 20:55

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod sous » Stř 13. Kvě 2015, 12:34

MartičkaS napsal:Další dva členové rodiny se přihlašují bez problémů, jen když si dají náhled na moji zoo, tak je to vyhodí :o(


členové se přihlašují na stejném PC a mají stejně velkou zoo jako ty?Cache,flashplayer jsi pročistila jak radil Jafi?
A nadpis tématu ohlášení chyb jsi asi nečetla???

Prosím, zadej co nejvíce informací k chybě, abychom ti mohli co nejlépe a nejrychleji pomoci.
VŽDYCKY UVÁDĚJ ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!
ZI-S2 sous level 23 gilda: U Střechuláků-ALA Kaštan
MFF- sous level 48-klub: šikulovéstřechuláci
Uptasia - peziki level 31

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 12:39

Zatím jsem ještě nic nepodnikla, mějte se mnou prosím strpení, fakt nejsem žádný počítačový odborník :o) Všichni tři se přihlašujeme na stejném počítači.
Moje ID je 1345889

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod Danae » Stř 13. Kvě 2015, 12:45

Hlavně že jsi měla čas napsat to taky na podporu a ohlásit, že účty ostatních členů rodiny fungují. Hlášení na podpoře zavírám bez odpovědi, protože tam bych ti psala jen to samé, co už ti tady radí.
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 12:58

Omlouvám se, opravdu nejsem žádný IT. Pouze jsem se přihlásila do hry a hraju ji a teď mám problém, tak vás prosím o pomoc. Všechny problémy jsem vám popsala v prvním mailu. ID jsem poslala. Připadá mi divný, že 2 hry stejného levelu na tom PC fungují a tahle ne.

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod Danae » Stř 13. Kvě 2015, 13:01

MartičkaS napsal:Omlouvám se, opravdu nejsem žádný IT. Pouze jsem se přihlásila do hry a hraju ji a teď mám problém, tak vás prosím o pomoc. Všechny problémy jsem vám popsala v prvním mailu. ID jsem poslala. Připadá mi divný, že 2 hry stejného levelu na tom PC fungují a tahle ne.


To ID neexistuje a JaFi ti už popsal, co máš udělat. Kde je tedy problém?
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 13:04

Omlouvám se napsala jsem to špatně
13045889

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod Danae » Stř 13. Kvě 2015, 13:12

A už jsi udělala všechno to, co ti tu radili?!

Dokud nenapíšeš "udělala jsem to, to, to to..." tak to nevíme. Sous se tě taky na něco ptala - kde jsou odpovědi? A dokud neuděláš poctivě všechno, co jsi měla, nejde se hnout z místa.


Není možné napsat "mám problém" a očekávat, že tím to hasne. Ostatní zoo fungují -> chyba není na straně upjers -> čekat, až programátoři chybu opraví nemá smysl, protože oni nemají co opravovat. To by museli přijet k tobě domů a vyčistit ti počítač a takový servis opravdu poskytovat nemůžeme.
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora

kopretina1709
Příspěvky: 12
Registrován: So 18. Říj 2014, 14:51

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod kopretina1709 » Stř 13. Kvě 2015, 13:20

Omlouvám se, jestli píšu do špatného oddělení. Ale mám podobný problém. Nemůžu se dostat k sousedům do zoo. Vždy mi to napíše interní chyba, přihlaš se znovu. Načte se mi znovu moje zoo, tak kliknu opět na souseda a situace se opakuje!

kamka
Příspěvky: 2088
Registrován: Út 12. Bře 2013, 16:01

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod kamka » Stř 13. Kvě 2015, 13:21

kopretina1709 napsal:Omlouvám se, jestli píšu do špatného oddělení. Ale mám podobný problém. Nemůžu se dostat k sousedům do zoo. Vždy mi to napíše interní chyba, přihlaš se znovu. Načte se mi znovu moje zoo, tak kliknu opět na souseda a situace se opakuje!


ahoj, provedla jsi údržbu PC? a tvé ID?

norreen
Příspěvky: 211
Registrován: Po 13. Led 2014, 18:20

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod norreen » Stř 13. Kvě 2015, 13:29

no tak tentokrát se zastanu stěžovatelů. Některým lidem se nejde přihlásit a hází jim to interní chybu a když jdu přesně do jejich zoo, nahlásí mi jí to taky. Když jdu do jiné (kde mám jistotu, že ten člověk je přihlášený) tak je všechno v pořádku. Schválně jsem to otestovala na 2 lidech z organizace.

Google chrome, flash 17.0.0.169, ID 13337510 - ale myslím že v tomhle případě moje ID nepomůže. Vyčištěno mám.
MFZ - server 1 - Norreen
UM - Norreen - horda Mystara

MartičkaS
Příspěvky: 7
Registrován: Po 23. Bře 2015, 19:34

Re: Nelze se přihlásit

Příspěvekod MartičkaS » Stř 13. Kvě 2015, 13:31

Takže jsem všechno udělala dle vašich pokynů a pořád nic. Koukám, že v tom nejsem sama.


Vrátit se na “Ohlášení chyb”