Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Pokud ve hře něco nefunguje, pokud máte pocit, že jste narazili na chybu, zde ji můžete ohlásit. VŽDYCKY UVÁDĚJTE ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!

Moderátor: bartrand

Haniccka75
Příspěvky: 6
Registrován: So 17. Led 2015, 14:42

Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod Haniccka75 » Pá 23. Led 2015, 12:09

ahoj, téměř pravidelně se mi stává, že mi továrna něco vyrobí, objeví se hláška, že bylo vyrobeno. jdu do továrny, vyzvednu zboží, zboží se načte, zadám výrobu nového, ale tlačítko zůstane šedé. zavřu továrnu. vzápětí se znovu objeví, že zboží bylo vyrobeno, zboží tedy znovu vyzvednu, zadám výrobu nového a už to jde. Zjistila jsem, že prodlení je cca 20 vteřin. mé id je 12747641

sous
Příspěvky: 1295
Registrován: Út 4. Led 2011, 20:55

Re: Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod sous » Pá 23. Led 2015, 12:26

Jaký používáš prohlížeč?Zkoušela jsi jiný?Ještě bych doporučila pročistit cache apod..
ZI-S2 sous level 23 gilda: U Střechuláků-ALA Kaštan
MFF- sous level 48-klub: šikulovéstřechuláci
Uptasia - peziki level 31

Haniccka75
Příspěvky: 6
Registrován: So 17. Led 2015, 14:42

Re: Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod Haniccka75 » Pá 23. Led 2015, 12:49

mám operu. zkusím vyčistit. jiný jsem nezkoušela. no dělá to jen, když jakoby zboží odchytím hned po hlášce. když je hotovo už déle, je to bez problému.

pavlinka1984
Příspěvky: 18
Registrován: Út 12. Ún 2013, 18:23

Re: Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod pavlinka1984 » Čt 5. Ún 2015, 13:23

Dobrý den!

Mě to dělá taky a už jsem použila snad všechny prohlížeče. Všude stejné. To si myslím že vy máte chybu ve hře...

nevertalk00
Příspěvky: 1
Registrován: Po 20. Dub 2015, 12:44

Re: Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod nevertalk00 » Po 20. Dub 2015, 13:03

ám dotaz, na levé straně mapy jsou zobrazené 4 úkolové zadání. Je v pořádku, že tam mám jen 3 s tím, že už 2 úrovně dostávám hlášku, namísto úkolu který přiděluje postava, "gratulujeme, úspěšně jsi dokončil úkol Postup v úrovni?
ID 1100
What’s up

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: Opakování při vyzvedávání vyrobeného

Příspěvekod Danae » Po 20. Dub 2015, 13:22

nevertalk00 napsal:ám dotaz, na levé straně mapy jsou zobrazené 4 úkolové zadání. Je v pořádku, že tam mám jen 3 s tím, že už 2 úrovně dostávám hlášku, namísto úkolu který přiděluje postava, "gratulujeme, úspěšně jsi dokončil úkol Postup v úrovni?
ID 1100


O pár příspěvků níž je o této chybě vlákno. Budiž, ale s tím ID si ze mě děláš srandu nebo jak mám rozumět tomu, že ho napíšeš jen polovinu?
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora


Vrátit se na “Ohlášení chyb”