chyba

Pokud ve hře něco nefunguje, pokud máte pocit, že jste narazili na chybu, zde ji můžete ohlásit. VŽDYCKY UVÁDĚJTE ID SVÉHO HERNÍHO ÚČTU!

Moderátor: bartrand

muflicek
Příspěvky: 67
Registrován: So 25. Říj 2014, 22:10

chyba

Příspěvekod muflicek » Pá 30. Led 2015, 23:01

Moje ID je 11024791. Při přihlášení do hry mi to píše toto: ES IST BEIM LADEN EIN FEHLER AUFGETRETEN
ReferenceError: Error #1069
at BackendScanner/scan()
at de.dash.handler::Backend/commonScan()
at de.dash.handler::Backend/extractInput()
at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()
at flash.net::URLLoader/onComplete()
A poprvé mi to psalo Error křížek 1009. Co se děje,co to je? Ještě před 10 minutami jsem normálně hrála. A nebylo by od věci kdyby to bylo v češtině. :oops:

Jana_1
Příspěvky: 14
Registrován: Čt 12. Zář 2013, 17:45

Re: chyba

Příspěvekod Jana_1 » So 31. Led 2015, 16:04

Jsem na tom stejně,zrovna když je akce.ID:1077580

sous
Příspěvky: 1295
Registrován: Út 4. Led 2011, 20:55

Re: chyba

Příspěvekod sous » So 31. Led 2015, 17:39

zkuste vyčistit prohlížeč,mě hra šlape,takže by nemělo jít o centrální chybu
ZI-S2 sous level 23 gilda: U Střechuláků-ALA Kaštan
MFF- sous level 48-klub: šikulovéstřechuláci
Uptasia - peziki level 31

muflicek
Příspěvky: 67
Registrován: So 25. Říj 2014, 22:10

Re: chyba

Příspěvekod muflicek » So 31. Led 2015, 23:46

Fajn,když to není centrální chyba,proč nám to dělá dvěma lidem a v němčině?? A prosila bych o překlad. Nebo prostě co to píše,co to chce. A prohlížeč je čerstvě vyčištěný od IT.

lisak
Příspěvky: 2085
Registrován: Po 27. Pro 2010, 21:02

Re: chyba

Příspěvekod lisak » Ne 1. Ún 2015, 00:45

muflicek napsal:Fajn,když to není centrální chyba,proč nám to dělá dvěma lidem a v němčině?? A prosila bych o překlad. Nebo prostě co to píše,co to chce. A prohlížeč je čerstvě vyčištěný od IT.

Mimochodem to není v němčině ale v angličtině, je tam napsáno hlášení že chyba se projevuje při pokusu přihlášení na server z koncovkou de. Jedná se o chybu skriptu v browseru při přihlášení na daný server a jeho odezvu. Jeden z důvodů proč tato chyba nastala je nestabilita tvého internetového spojení.
Zkus se lognout do hry z jiného prohlížeče.

Avatar uživatele
Hekko
Příspěvky: 86
Registrován: Po 29. Pro 2014, 17:00

Re: chyba

Příspěvekod Hekko » Po 23. Ún 2015, 06:19

Mám tu samou chybu:

ES IST BEIM LADEN EIN FEHLER AUFGETRETEN
ReferenceError: Error #1069
at de.uptales.player::PlayerResources/getItemByTypeID()
at de.uptales.userinterface::DailyOfferView/displayOffer()
at de.uptales.userinterface::DailyOfferView()
at de.uptales.controller::ViewController/displayView()
at Main/onSuccess()
at de.dash.helpers::BackendModule/execute()
at de.dash.handler::Backend/extractInput()
at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()
at flash.net::URLLoader/onComplete()


ID: 11053330

Zvláštní je, že můžu kliknout na tržiště a na zákazníky a nabídka se otevře, ale tlačítko na prodej zboží je schované pod tou chybovou hláškou, takže na něj kliknout nejde. Mapa posouvat nejde, kliknutí na dřevorubce nic nedělá (mám ho tak pěkně v rožku), menu vpravo včetně denní nabídky, menu vlevo i menu přátel neaktivní. Můžu otevřít položky z nabídky nahoře, ale to je mi z hlediska hry plat prtné. ;)

Zkusila jsem vypnout/zapnout, chyba je tam pořád. Cache prohlížeče i flashe vymazán, nepomohlo, furt to tam je.

Snad kompletní info, budu tu až večer.

sous
Příspěvky: 1295
Registrován: Út 4. Led 2011, 20:55

Re: chyba

Příspěvekod sous » Po 23. Ún 2015, 09:33

takovéto hlášení je naprosto úžasné-bohužel pro dnešek nemáme dostupnou podporu,bude tu až zítra,tak poprosím o trpělivost.
Ještě se zkusím zeptat v jakém prohlížeči ti to dělá?Zkoušela jsi jiný-u mě je to vše ok.
ZI-S2 sous level 23 gilda: U Střechuláků-ALA Kaštan
MFF- sous level 48-klub: šikulovéstřechuláci
Uptasia - peziki level 31

Avatar uživatele
Hekko
Příspěvky: 86
Registrován: Po 29. Pro 2014, 17:00

Re: chyba

Příspěvekod Hekko » Po 23. Ún 2015, 18:04

Používám Chrome od té doby, co mi v Opeře přestala Uptasie jít. Ale Operu nechci restartovat, mám tu v tabech rozdělanou práci, tak to bude asi tím. :D

Hele, teď to naběhlo samo (Chrome), bez chyby. Možná nějaký renonc na straně serveru? Škoda, že jsem ráno už neměla čas hlásit to přímo na podporu do Německa (teda tuším, že taková možnost je), takové chyby nechyby se špatně hledají a léčí.

sous
Příspěvky: 1295
Registrován: Út 4. Led 2011, 20:55

Re: chyba

Příspěvekod sous » Po 23. Ún 2015, 18:10

tak hlavně,že to jde--ano je možné ohlásit na německou podporu,ale musí to být samozřejmě v němčině
ZI-S2 sous level 23 gilda: U Střechuláků-ALA Kaštan
MFF- sous level 48-klub: šikulovéstřechuláci
Uptasia - peziki level 31

Avatar uživatele
frosty5
Příspěvky: 442
Registrován: Ne 30. Bře 2014, 13:19
Místo/Bydliště: Praha

Re: chyba

Příspěvekod frosty5 » Po 23. Ún 2015, 22:01

Já myslím, že si můžeš ohlásit chybu třeba na thajskou podporu, když jim to napíšeš thajsky :D. Ten výběr země mi přijde hlavně kvůli jazyku, ale možná se mýlím, ačkoli většinou když už je chyba v jedné zemi, je i v ostatních, ale jsou i výjimky.
Obrázek

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: chyba

Příspěvekod Danae » Út 24. Ún 2015, 10:05

Výběr vlaječek na 1. kroku kroku podpory je kvůli jazyku (=zbytek vyplňování je v řeči, kterou si vybral) a kvůli tomu, že hlášení se pak zobrazí tomu adminovi, který v tom jazyce pracuje. Takže když kliknete na českou vlajku, hlášení přijde do schránky mně. Když v práci nejsem, a na podpoře se mi nashromáždí hlášení víc, většinou se pokusí najít si chvíli času polská adminka a co nejvíc toho vyřešit, ale i když je šikovná, tak neumí česky a musí to všechno dělat přes translator -> translatory s češtinou moc dobře nepracují, takže ne vždycky se s ním dá pochopit, co hráč chce a ne vždycky z něj vyleze pochopitelná odpověď.
Když tam vyberete jinou vlaječku, tak stejně většinou admin té jiné země bude zjišťovat, z jaké země problém je, a pak to hlášení přepošle ke mně. Protože pokud nejde o všeobecnou věc, ale je třeba kontrolovat účet, tak většina řadových adminů má přístup jen na servery své země -> účet v jiném jazyce nemohou zkontrolovat.

Takže doporučuju vždycky klikat na českou vlajku, to vede i za mé nepřítomnosti k nejrychlejšímu řešení :D

A ano, pokud se zdá, že problém je u všech lidí tady (nebo u velkého množství - třeba když to zlobí všem, co používají chrome, nebo mají nejaktuálnější flash), tak je zaručeně i na všech ostatních serverech, ve všech ostatních zemích, a tedy už to 100% bylo ohlášeno cizími hráči na jejich podpory a na německé podpoře je admin přítomen jakýkoliv den. Německo je jediná země, kde mají hráči k dispozici všechny upjers hry (něco přes 30 her), takže když je nějaký problém na jakékoliv celé hře, německá podpora se o tom zaručeně dozví velice rychle.


Jsem ráda, že chyba se vyřešila a doufám, že vyřešená i zůstane :)
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora

Avatar uživatele
Hekko
Příspěvky: 86
Registrován: Po 29. Pro 2014, 17:00

Re: chyba

Příspěvekod Hekko » Út 24. Ún 2015, 19:26

Takže čistě teoreticky, když tady nebudeš a budu cítit potřebu urgentně napsat na podporu (třeba druhý den tvojí dovolené nebo tak něco), je lepší napsat to plynnou angličtinou, nebo lámanou němčinou?

Plynnou němčinu bohužel neovládám. :)

Avatar uživatele
Danae
Příspěvky: 4110
Registrován: Po 16. Dub 2012, 21:11

Re: chyba

Příspěvekod Danae » Stř 25. Ún 2015, 10:06

Jop :)
Prakticky každý admin zvládne písmenkově anglicky i německy bez problémů, takže pokud si v jednom jazyce jistá jsi, piš v něm - i kdyby měla dovolenou polovina firmy, anglicky tu někdo umět bude určitě.
Taky by šlo napsat polsky, pokud by člověk anglicky ani německy neuměl či si nevěřil, protože admini pro Polsko jsou tu 3 (mají více her i hráčů, takže jich je potřeba více) a dovolené si plánují tak, aby tu vždy alespoň jeden z nich byl. Ačkoliv zákony schválnosti platí a nemoc si plánovat nelze :)
Obrázek
Pokud potřebujete mou pomoc, je tu podpora


Vrátit se na “Ohlášení chyb”